Tuotehaku:

Tärkeitä yksityiskohtia

Teltta on yksi varusteiden tärkeimmistä osista. Se tarjoaa suojan myrskyiltä ja paikan, jossa voi palautua ja levätä. Jos haluat teltan, jota käytetään silloin tällöin omalla takapihalla selkeinä kesäöinä, joina ei juurikaan tuule, useimmat myytävänä olevat teltat toimivat aivan hyvin. Jos sen sijaan haluat lähteä kauemmas luontoon, kannattaa sijoittaa rahat Fjällrävenin telttaan. Fjällrävenin teltat ovat laadukkuutensa ja lukuisten käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta yleinen näky tuntureilla ja saaristossa. Jäljempänä on kuvailtu itse materiaalin lisäksi useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta Fjällrävenin teltat ovat niin suosittuja ja jotka selittävät, miksi ne ovat voittaneet useita tuotetestejä.

Vahvistetut saumat ja lanka - Kaikissa Fjällrävenin teltoissa on taitetut saumat, jotka parantavat teltan kestävyyttä kovassa tuulessa. Taitetut saumat tarkoittavat, että jokainen ommel menee neljän kangaskerroksen läpi. Tämä takaa erinomaisen kestävyyden ja vedenpitävyyden. Poikkeuksellisen vahvuuden takaamiseksi Fjällrävenin teloissa käytetään puuvillapäällysteistä synteettistä lankaa, joka turpoaa kastuessaan, minkä ansiosta teltan saumat ovat vedenpitävät sateella.

Alumiinitolpat - Kaikissa Fjällrävenin teltoissa on 7075 T9 -alumiinista valmistetut tolpat. Nämä tolpat ovat kevyitä ja niissä on silikonikuminyörit, jotka kestävät kylmiä lämpötiloja.

Myrskynarut ja narujen kiinnikkeet - Kaikissa Fjällrävenin teltoissa on myrskynaruja, jotka vakauttavat telttaa myrskyjen aikana. Nämä kaksi millimetriä paksut narut on valmistettu nailonista ja ne on kiinnitetty strategisiin kohtiin ympäri teltan. Narujen kiinnityskohdat on sijoitettu niin, että narut pingottavat teltan seinät tehokkaasti ja vakaasti. Narut on helppo kiinnittää myös käsineet kädessä.

Pohjoismainen tyyli - Kaikissa Fjällrävenin teltoissa ulko- ja sisäteltta on kiinnitetty toisiinsa ja ovat helposti irrotettavissa toisistaan tarvittaessa. Tämä tarkoittaa, että sekä sisätelttaa että ulkotelttaa voi käyttää erikseen. Monet käyttävät pelkkää sisätelttaa lämpiminä öinä. Tällöin ilmanvaihto toimii parhaiten, mutta hyttyset ja muut hyönteiset pysyvät ulkopuolella.

V-pussi - Telttapussi (pakkauspussi) on V:n muotoinen, mikä helpottaa pakkaamista ja puristaa teltan pienempään tilaan.

Värikoodatut tolpat ja tolppakanavat - Fjällrävenin telttatolpat ovat värikoodattuja. Telttojen kanavissa on samat värikoodit kuin oikeassa tolpassa, joten käyttäjän on helppo nähdä, mikä tolppa kuuluu mihinkin kanavaan.

Foxfoot - Kaikissa Fjällrävenin teltoissa on säädettävät tolpanpidikkeet (foxfoot), joiden avulla teltta on helppo pystyttää millaisessa säässä tahansa.

Nämä ovat vain muutama esimerkki niistä Fjällrävenin telttojen ominaisuuksista, jotka lisäävät mukavuutta luonnon helmassa.