Tuotehaku:

Talvivaatteet

Talvikuukausien aikana on hyvä käyttää neljää vaatekerrosta, joita voi pukea ja riisua olosuhteiden mukaan. Paikallaan seistessä tarvitaan paljon lämmikettä ja aktiivisesti liikkuessa tarvitaan vaatteet, jotka päästävät liian lämmön ulos. Kerrospukeutumisen neljä kerrosta ovat alin kerros, keskikerros, uloin kerros ja lisäkerros.

Alin kerros – Pitää kuivana ja lämmittää siirtämällä kosteuden pois iholta. Suosittelemme villaisia alusvaatteita.

Keskikerros – Sitoo kehon tuottaman kosteuden ja eristää ilman. Suosittelemme polyesteri- tai villafleecestä valmistettua paitaa tai takkia.

Uloin kerros – Suojaa tuulelta, sateelta ja kulumiselta. Suosittelemme kestävää ja funktionaalista G-1000-materiaalia kylmiin talviolosuhteisiin. Rankkasateeseen suosittelemme vaatteita, joissa on vedenpitävä kalvo, kuten Hydratic-kalvo.

Lisäkerros – Kovassa pakkasessa paikallaan seistessä tarvitaan hyvin lämmin lisäkerrosvaate. Suosittelemme hyvää untuvatakkia tai lämmintä takkia, jossa on tekokuitutäyte.

Tuotteiden lukumäärä: 4 Näytä:: Kaikki
 1. Alin kerros

  Alin kerros

  Lämmittävien ja kosteutta pois siirtävien alusvaatteiden merkitystä ei voi korostaa liikaa. Read more »
 2. Keskikerros

  Keskikerros

  Toisen kerroksen vaatteiden tulee olla fleeceä tai villaa tai näiden yhdistelmiä, jotta ne toimivat lämmikkeenä ja hengittävät hyvin. Read more »
 3. Kuorikerros

  Kuorikerros

  Uloimman kerroksen tarkoitus on suojata tuulelta, sateelta ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta. Read more »
 4. Lisäkerros

  Lisäkerros

  Lisäkerros untuvaa tai keinokuitutäytettä lämmittää taukojen aikana ja paikallaan seistessä tai minimoi... Read more »