Tuotehaku:

article

Syöminen ja juominen

Matkalla kannattaa aina maistaa paikallisia erikoisuuksia. Thaimaalainen curry, libanonilainen kibbeh tai argentiinalainen pihvi voivat tarjota makuelämyksen. Seuraavassa on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit välttää matkan pilaavan vatsataudin.

Tärkeimmät vinkit

• Itse valmistettu ruoka on turvallisinta
• Pese hedelmät ja vihannekset puhtaalla vedellä
• Huolehdi hygieniasta ruoan valmistuksen yhteydessä
• Henkilön, jolla on vatsavaivoja, ei pidä valmistaa ruokaa.

Vesi

Monissa maissa ei voi olla varma vesijohtoveden laadusta. Pahimmassa tapauksessa juomavedestä voi saada taudin tai loisia. Matkalla kannattaa varmuuden vuoksi juoda pullovettä tai keitettyä vettä. Pidä aina vähintään kahta vesipulloa mukanasi. Älä unohda, että myös hampaiden pesussa käytettävän veden täytyy olla puhdasta.

Ruoka

Matkoilla kannattaa syödä vain kunnolla keitettyä, paistettua tai grillattua ruokaa ja mieluiten tulikuumalta lautaselta tarjoiltuna. Vesijohtovedellä huuhdeltuja salaatteja ja hedelmiä kannattaa välttää. Joillakin alueilla on syytä välttää myös jäätelöä ja pirtelöä, vaikka se voi olla vaikeaa.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti