Tuotehaku:

Numbers-mallisto

Laadukkaita ulkoiluvaatteita, joiden käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä ja ympäristövaikutus mahdollisimman pieni

Alussa kaikki Fjällräven-tuotteet numeroitiin. Numbers-malliston kautta tämä perinne herää uudelleen eloon ja malliston jokainen tuote on nimetty edeltäjiensä lukumäärän mukaan.

Esimerkiksi Jacket No.68 on uusin toiminnallinen ja kulutusta kestävä Fjällräven-ulkoilutakki, kun taas Gaiter Trousers No.1 ovat ensimmäiset housut, joissa on innovatiivinen säärystintoiminto.

Kestävä järjestelmä

Numbers-malliston vaatteita voi yhdistellä toisiinsa ja mukauttaa sopimaan useisiin eri käyttötarkoituksiin, vuodenaikoihin ja ilmastoihin.

Mallisto perustuu Fjällrävenin 50 vuoden kokemukseen toiminnallisten ja kestävien ulkoiluvaatteiden ja -tarvikkeiden suunnittelussa. Kestävyys on edelleen yksi tärkeistä tavoitteistamme ja kaikkien vaatteidemme käyttöikä on poikkeuksellisen pitkä ja ympäristövaikutus mahdollisimman pieni. Siksi käytämme kulutusta kestävää G-1000® Eco -kangasta, joka on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja luomupuuvillasta.

Kulutukselle eniten altistuvilla alueilla olevat ylimääräiset vahvikkeet auttavat lisäämään jokaisen vaatteen kestävyyttä ja kaikki tuotteet on huolellisesti suunniteltu niin, että vaatteen käyttöikää voidaan lisätä vaihtamalla kuluneet yksityiskohdat usean käyttövuoden jälkeen.

Olemme sitoutuneet kestävyyteen, mikä merkitsee sitä, että kaikissa Numbers-malliston tuotteissa on kasviparkitusta nahasta valmistettuja yksityiskohtia, jotka ovat peräisin Fjällrävenin Ruotsin vyötehtaalta. Kaikki kasviparkitusta nahasta valmistetut osat voivat erota toisistaan värin ja ulkonäön perusteella. Siksi jokaisella Numbers-malliston vaatteella on uniikki ulkonäkö.

Numbers-mallistoa valmistavat vain useat huolellisesti valikoidut toimittajat Euroopassa. Tämä vähentää kuljetuksen tarvetta ja sen myötä ympäristövaikutusta, mutta merkitsee myös sitä, että voimme varmistaa jokaisen prosessin korkean laadun.

Tuloksena on kestävä ja ajaton vaatemallisto, jonka tuotteet kulkevat omistajansa mukana lukemattomille seikkailuille useiden vuosien ajan.