Tuotehaku:

article

Vaatteiden valitseminen

100-prosenttisesti synteettinen materiaali on liian lämmin. Tarvitset vaatteita, jotka eivät rypisty, suojaavat UV-säteiltä ja hengittävät. Valitsemalla Fjällrävenin micro travel (MT)- tai Fjällrävenin comfort travel (CT) -materiaaleista valmistettuja vaatteita pärjäät hyvin.

Valitse kevyitä tuotteita

Matkustaessa ei kannata käyttää suuria ja paksuja vaatteita eikä kantaa mukanaan raskaita laukkuja. Matkustaessa tila on vähissä ja painoa kannattaa välttää. Kannattaa siis valita kevyitä tuotteita. Fjällrävenin MT (micro travel)- ja comfort travel (CT) -materiaalit ovat tässäkin suhteessa täydellisiä.

UV-suojaus

Auringon säteily on voimakasta safarilla. Kannattaa siis varmistaa, että vaatteet suojaavat UV-säteilyltä.

Hajua ehkäisevä ja rypistymätön

Matkustaessa saattaa olla vaikea löytää aikaa ja energiaa vaatteiden pesemistä varten ja vielä harvemmin vaatteiden silittämistä varten. Kannattaa siis pakata mukaan tuotteita, jotka ovat antibakteerisia ja rypistymättömiä. Fjällrävenin bambupaidat ovat antibakteerisia ja ehkäisevät pahan hajun muodostumista. Ne myös hengittävät hyvin ja ovat lähes rypistymättömiä. Nämä ovat käytännöllisiä ominaisuuksia safarilla.

Zip-off-toiminnot

Takki on helppo muuttaa liiviksi ja housut shortseiksi, kun valitsee zip-off-takin ja -housut. Zip-off-takin hihoissa on vetoketjut, joiden avulla hihat voi irrottaa, ja niin takki muuttuu liiviksi. Zip-off-housuissa puolestaan on vetoketjut lahkeissa, joiden avulla osan lahkeista voi irrottaa, ja niin housut muuttuvat shortseiksi. Kun ilma viilenee illalla ja hyttysiä alkaa tulla esiin, hihat ja lahkeet on helppo kiinnittää takaisin.

Toimivia taskuratkaisuja

Useat yritykset lisäävät tuotteisiinsa taskuja, jotta ne näyttäisivät paremmilta. Ei siinä ole mitään väärää, muttei se ole täysin oikeinkaan, emmekä me toimi niin. Jokaisella Fjällrävenin tuotteisiin lisättävällä taskulla on tietty tarkoitus. Fjällrävenin toiminnan perusta on toimivuus. Siksi Fjällrävenin tuotteissa on taskuja, jotka ovat erinomaisia opaskirjoja, valokuvauslaitteita, välipaloja ja kaikkea muuta sellaista varten, mitä vaatteissa voi kuvitella kuljettavansa.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti