Tuotehaku:

article

Valitse housut

Kaikista ulkoiluvaatteista eniten muistoja liittyy yleensä vaellushousuihin. Kuluneet polvet ja kiiltäviksi kuluneet napit kertovat seikkailuista vaellusreiteillä, tuntureilla ja metsässä. Mitä paremmat vaellushousut ovat, sitä pitempään ne kestävät ja sitä enemmän niihin liittyy tarinoita.

Kun otetaan huomioon se, kuinka kauan tulet käyttämään ulkoiluhousujasi, on hyvä miettiä tarkkaan, millaiset housut kannatta valita. Olemme koonneet tähän joitakin kysymyksiä, joista toivomme olevan sinulle apua valitessasi itsellesi parhaiten sopivia housuja.

Miten aiot käyttää housuja?

Fjällrävenin valikoimassa on erityisesti vaeltamiseen (trekking), matkoille lämpimämpään ilmastoon (travel), metsästykseen ja lintujen bongaamiseen (forest) sekä arkikäyttöön suunniteltuja housuja. Mieti, miten tulet todennäköisesti käyttämään housuja eniten ja ala etsiä housuja kyseisestä luokasta. Lisätietoja Fjällrävenin erilaisista housutyypeistä on kohdassa Fjällräven-housut.

Millaista mallia haluat housujen olevan?

Fjällrävenin housuja on saatavissa kahdella eri leikkauksella, klassisella ja väljällä leikkauksella, sekä kolmella vyötärön korkeudella, korkealla, klassisella ja matalalla. Henkilökohtainen maku ja käyttötarkoitus ratkaisevat sen, mikä leikkaus ja vyötärön korkeus on itsellesi sopivin. Etsi sopivimmat housut sovittamalla niitä lähimmässä hyvin varustellussa urheiluvälineliikkeessä.

Fjällrävenin housuja on saatavana myös kahdella erilaisella lahkeensuulla, kiinteällä lahkeensuulla ja raakapituudella. Raakapituus tarkoittaa sitä, että lahkeet ovat hieman normaalia pitemmät, jotta voit itse leikata ja ommella ne. Tällä tavoin voit itse säätää lahkeen pituuden omien tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Millaisia lisäominaisuuksia haluat?

Kaikki housut on valmistettu aktiivista ulkoilua ajatellen, ne ovat kestäviä ja niissä on paljon käteviä taskuratkaisuja. Joitakin housuja on vahvistettu kaksinkertaisella kankaalla, jotta ne kestävät äärimmäisen kovaa käyttöä. Joissakin housuissa on stretch-osioita, jotka lisäävät liikkumavaraa. Joissakin housuissa on irrotettavat lahkeet eli niissä on niin kutsuttu zip-off-ominaisuus. Lämpiminä päivinä ne on helppo muuttaa shortseiksi ja viileinä iltoina tai hankalassa maastossa lahkeet on helppo kiinnittää takaisin. Mieti tarkkaan, tarvitsetko housuissa joitakin lisäominaisuuksia.

Näiden kysymysten avulla on helpompi valita oikeat housut. Löydät varmasti juuri sinulle sopivat housut. Jos et löydä oikeanlaisia housuja, voit ottaa yhteyttä Fjällrävenin facebook-sivun kautta ja kertoa meille, millaiset housut tarvitset.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti