Tuotehaku:

VASTUU

The Fjällräven Way

“Tavoitteenamme on tarjota terveellisempää ulkoilmaelämää nykyisille ja tuleville sukupolville.”Aiko Bode, Fjällrävenin Chief Sustainability Officer, kertoo, kuinka noudatamme kestävää ajattelutapaa koko yrityksessä.

Fjällräven valmistaa toiminnallisia, ajattomia ja kestäviä ulkoiluvarusteita, jotta ympäristövaikutuksemme olisivat mahdollisimman pienet. Vastuumme käsittää myös muuta kuin vain tuotteemme. Vuonna 2013 laadimme Fjällrävenin toimintaohjeen, kestävän kehityksen työn ohjausvälineen. Valitsimme siinä symboliksemme kompassin, joka näyttää meille tietä. Se sisältää neljä toiminta-aluetta, joita kuvaavat pääilmansuunnat on lainattu tästä yleisestä suunnistuksen apuvälineestä.

Fjällrävenin toimintaohjeessa N merkitsee luontoa ja ympäristöä, E merkitsee taloutta ja liiketoimintaprosesseja, S-kirjan symboloi sosiaalista vastuuta, ja W-kirjain hyvinvointia.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti