Tuotehaku:

Fjällräven-vapaaehtoistyöntekijä

Onko sinulla Fjällräven-vapaaehtoistyöntekijältä vaadittavat ominaisuudet?

Fjällräven on työskennellyt Ruotsin naalikannan elvyttämiseksi vuodesta 1990 saakka ja nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua tähän tärkeään hankkeeseen.

Viisi kokenutta ulkoiluihmistä pääsee heinäkuussa tutkija Anders Angerbjörnin ja hänen tiiminsä mukaan vapaaehtoistyöntekijäksi Ruotsin vuorialueille.

Vietät vuorilla kymmenen päivää kokeneen vapaaehtoistyöntekijän kanssa kartoittaen naalien saalistamia eläimiä, tarkkailemalla pesiä jne.

Tehtävän puitteissa saat ainutlaatuista kokemusta vuoristoalueista. Saat myös mahdollisuuden tutustua naaleihin lähemmin ja saada tarkempaa tietoa niiden kohtaamista haasteista.

Kilpailu on nyt päättynyt

Kilpailu Fjällrävenin vapaaehtoispaikoista tälle kesälle on nyt päättynyt. Saimme lähes 600 hakemusta, mikä on aivan uskomatonta! Tuomaristo, johon kuuluivat professori Anders Angerbjörn, väitöskirjaopiskelija Rasmus Erlandsson ja Fjällrävenin edustajia, on nyt valinnut viisi voittajaa, jotka esitellään täällä.

Tilaa ajoissa saadaksesi pakettisi ennen joulua. Tilausaikaa jäljellä: 2015-12-16T15:00 Pidennetty palautusaika välillä 20.11 – 31.12 ostetuille tuotteille. Sopimattomat tuotteet voi palauttaa poikkeuksellisesti 15.1.2016 asti