Tuotehaku:

Greenland Wax

Mehiläisvaha ja parafiini takaavat paremman kyllästyksen

Greenland Wax on kylläste, jota käytetään kaikkiin Fjällrävenin G-1000-vaatteisiin. Ruotsalainen perheyritys on valmistanut vahaa 1960-luvun lopulta asti. Resepti on salainen, mutta ainesosat ovat yksinkertaiset: puhdasta parafiiniä ja laadukasta mehiläisvahaa. Tämä tekee Greenland Wax -vahasta ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon kemiallisiin kyllästeisiin verrattuna.

Sen lisäksi, että vaha tekee tuotteesta tuulenpitävän ja vettähylkivän, se myös parantaa kestävyyttä ja pidentää G-1000-kankaan käyttöikää.

Ei kemiallisia lisäaineita

Parafiini on öljypohjainen tuote. Sitä on turvallista käyttää eikä se ärsytä ihoa – sen sijaan sillä on pehmentävä vaikutus ja se auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja joustavuutensa. Parafiiniä käytetään ihonhoitotuotteissa, kosmetiikassa ja muun muassa artriitin hoidossa. Mehiläisvaha on täysin luonnollista; se tulee mehiläistiloilta ja on hunajanvalmistuksen sivutuote.

Käsin valmistettu

Ei ole liioittelua sanoa, että Greenland Wax valmistetaan käsityönä. Parafiini sulatetaan suuressa padassa (jota on käytetty 1960-luvulta lähtien). Kun parafiini on saavuttanut oikean lämpötilan, siihen lisätään mehiläisvahapaloja ja sekoitetaan. Seos kaadetaan sitten muotteihin ja sen annetaan jähmettyä ennen pahvilaatikoihin pakkaamista.

Valmistamme nykyisin vuodessa noin 70 000 palaa Greenland Wax -vahaa. Ja ne kaikki on keitetty samassa padassa.

• Hyödyllisiä vinkkejä: G-1000-vaatteiden vahaaminen
• G-1000: kestävä ja monipuolinen ulkoiluvaatekangas

 

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.